Cursus tekenen en schilderen

UPDATE

I.v.m. het overlijden van Ben komen alle lessen te vervallen. Ook komen er geen nieuwe cursussen. Er is een e-mail naar de leerlingen van Ben gestuurd met informatie over het ophalen van hun werk.

Reguliere cursussen

In het zijn atelier in Rijswijk geeft Ben diverse cursussen tekenen, schilderen en beelden maken. In een kleine groep werkt ieder met het materiaal of techniek waar zijn of haar voorkeur naar uitgaat. De wekelijkse teken- en schildercursussen worden gegeven op:

Maandag en dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.
Dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

De kosten voor 20 lessen tussen januari en juni bedragen 280 euro en voor 15 lessen tussen september en december 210 euro.

zomerschilderen 8,9 en 10 augustus

Dinsdag 8 t/m donderdag 10 augustus gaan we weer buiten schilderen in de parken en op andere mooie plekjes in en rondom Rijswijk. Om onnodige drukte te vermijden en verkeersbewegingen te beperken spreken we weer op de schilderplek af.

De avond van tevoren horen jullie waar we heen gaan. Daar verwacht ik jullie tussen 10.00 en 10.30 uur. We schilderen, met een onderbreking van de lunch en later in de middag een werkbespreking, tot ongeveer 16.00 uur.

Mocht het weer niet meezitten dan werken we in mijn atelier en in dat van Mariska in de Torenstraat 1e en 1c in Rijswijk, 2282 BK. De kosten van deze schilder 3-daagse bedraagt € 120,- inclusief koffie en thee. Neem dus, naast je schildermaterialen ook je zelf belegde broodjes meenemen.

Als er voldoende plaats is kan je ook per dag inschrijven. De prijs voor een schilderdag bedraagt dan € 45,-.

Wil je zeker zijn van een plek bij het buitenschilderen, maak dan het cursusgeld vóór 21 juli over op rekeningnummer NL98 INGB 0002 0888 97 tnv Gusto-ateliers, Den Haag, onder vermelding van zomerschilderen 2023.

Digi-Expo

In 2021 vond een tentoonstelling van werk van mijn leerlingen digitaal plaats. Deze is hieronder nog te bekijken.

cursus tekenen schilderen beeldhouwen

Naast de cursussen in zijn eigen atelier geeft Ben nog diverse andere cursussen, onder andere bij:

International Art Club te Den Haag
Schildervereniging te Werve in Rijswijk

Schilderzondagen

Maandelijks organiseert Ben een schilderzondag. Deze hebben een thema, een techniek of een specifiek onderwerp van waaruit gewerkt wordt. Er wordt tussen 11.00 en 16.00 uur gewerkt en de kosten bedragen 45 euro. Kijk voor meer informatie bij nieuws.

cursus tekenen schilderen beeldhouwen
cursus tekenen schilderen beeldhouwen
cursus tekenen schilderen beeldhouwen