Verhuur kunstwerk

Wilt u tijdelijk een tekening of schilderij aan de muur in de gang of een beeldje op de piano, of regelmatig iets wisselend in huis op kunstgebied, of heeft u belangstelling voor één van de werken van Ben Stolk en is de betaling in één keer even lastig?

Maak dan gebruik van de huurkoop regeling.

In principe komen alle werken van Ben die op zijn website staan of zich in het atelier bevinden in aanmerking om verhuurd te worden.

Voor een klein bedrag per kwartaal huurt u bij Ben een kunstwerk met een afbetalingsregeling. Bevalt het werk en hangt het bij u tot het aankoopbedrag met het betalen van de huurpenningen bereikt is, dan is het werk uw eigendom, vandaar de benaming huurkoop regeling.

Speciale aanbieding
De periode van thuisblijven is nog niet voorbij. Musea en galeries blijven voorlopig nog gesloten. Het is nu het schier onmogelijk een kunstwerk in het echt te bekijken. Digitaal is er veel te zien, edoch, de structuur zien en ervaren, de kleuren in al zijn schakeringen ontdekken, de verf en het linnen ruiken is slechts mogelijk als je voor een echt schilderij staat. Met de huurkoop regeling kunnen we deze leemte opvullen. Huurt u tijdens deze ‘blijf thuis periode’ voor een kwartaal een kunstwerk van Ben dan betaald u € 60,- en wordt het werkstuk gratis thuisbezorgd*!

Wilt u het kunstwerk voor een half jaar huren dan betaalt u slechts € 100,-.

Speciaal voor deze actie is er een aparte selectie gemaakt met te huren werkstukken van bescheiden formaat. Inclusief nog nooit getoonde schilderijen en tekeningen van Ben.

*Dit geld alleen voor werken tot 45 x 95 cm.

Speciale selectie voor verhuur